NatureAndYou_001

 

ELINTARVIKKEET

NaY_Ruoka_Juoma_01

 

LUONTAISTUOTTEET

NaY_Terveys_Hyvinvointi

 

LUONTAISKOSMETIIKKA

NaY_Luontaiskosmetiikka_Kauneus

 

HIERONTA, HOIDOT, PALVELUT

NaY_Terapia_Valmennus

 

AJANVARAUSKALENTERI

 

TIETOTAITOA JA PALVELUA JOHON VOIT LUOTTAA

 

Huom! Paras Käyttöhallinta Perinteisellä Näkymällä Mobiilikäyttäjille

Kirjaudu Sisään - Luo Oma Nature and You Tili

 

Toimipiste [Nature and You Hyvinvointitila, Malminkartano, Helsinki]

 

Olemme avanneet uuden Nature and You Hyvinvointitilan Malminkartanoon jossa yhdistimme terveyskaupan ja hyvinvointipalvelut (terapiat ja valmennukset). Erikoistuntemuksemme on terveellinen ruoka, ravitsemus, luontaistuotteet ja terapiapalvelut, jotka auttavat ihmisiä pysymään terveenä luonnollisesti. Olemme erityisen ylpeitä siitä että meillä on Suomen laadukkain tee- ja mauste-maailma. Lisäksi monipuolisiin hyvinvointipalveluihin kuuluu mm. hieronta, vyöhyketerapia ja laser-akupunktio. 

 

Kaikilla ihmisillä on mielestämme oikeus terveelliseen elämään minkä takia pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme hinta-laatu-suhteeltaan erinomaisia luonnollisia tuotteita ja palveluja jotka tukevat kehoa ja mieltä rakentavalla ja tehokkaalla tavalla. Terapeuteillamme on kaikilla pätevä koulutus omiin tehtäviinsä ja ovat LKL:än (luonnonlääketieteen keskusliitto RY) tai vastaavan liiton hyväksymiä.

 

Välitämme aidosti asiakkaistamme ja erityisesti heidän hyvinvoinnista, pyrimme tästä syystä tarjoamaan jokaiselle yksilöllisesti sopivat tuotteet ja palvelut. Tavoitteemme on parantaa ja edistää ihmisten terveyttä lyhyellä sekä pitkällä aikavälillä iästä riippumatta. Meille voi aina soittaa tai tulla käymään jos on kysyttävää tai kiinnostusta toiminnastamme. 

 

Osa terveyskaupan valikoimasta on myynnissä myös yhteistyökumppaneidemme kautta, lisäksi meillä on tukkutoimintaa josta voi tiedustella lisää toimipisteissä tai mailitse info@mydvg.eu

 

NaY Terveyspuhelin 044-2304900 [kysy neuvoa / ota yhteyttä / yhteistyö]

 

NaY_Uudet_Tuulet_001


Klarna Checkout
-kauppiaan tiedot